Política de privacitat

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.historiesdeuropa.cat

Quines dades personals recollim i per què

Recollim només les dades de caràcter obligatori de la informació facilitada per l’usuari: els usuaris mitjançant la marcació de la casella corresponent, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició per part del web. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d’aquestes.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgiu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’un dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Les analítiques són amb Google Analytics i estan subjectes a les seves normes de privacitat. Les dades estadístiques de SEO que es recullen són anònimes, i fa referència només a termes quantitatius, sent impossible identificar usuaris concrets, tals com procedència geogràfica i tipus de navegador.

No compartim les vostres dades

Les dades incloses al web només són destinades al funcionament de les aplicacions pròpies del portal. Mai seran compartides amb ningú, excepte per motius legals o a requeriment de les forces d’ordre públiques.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem uns fitxers amb l’exportació de les vostres dades personals, incloses qualsevol dada que ens hàgiu proporcionat vosaltres. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou qualsevol dada que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els nostres servidors es troben allotjats a la Unió Europea i no fem servir dades dels usuaris al núvol.  Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Per qualsevol tema relacionat amb la protecció o rectificació de dades, podeu dirigir-vos al mail info@historiesdeuropa.cat

Informació addicional

Aquest web no té finalitats comercials, únicament de difusió.

Com protegim les vostres dades

Aquest web compta amb totes les mesures de defensa passiva, control de la contrasenya, contra atacs de força bruta i encriptació dels arxius.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Disposem de còpies de seguretat regularment per a assegurar el funcionament del web.

De quins tercers rebem dades

Aquest lloc web no rep dades sobre usuaris de tercers.