Els nostres llibres

Gràcies a l’editorial Omniabooks ja podeu llegir-nos en clàssic paper! Tenim en marxa dues col·leccions. A la d’Històries de la Societat trobareu articles a l’estil de redactat del nostre web, ampliades, contextualitzades, amb bibliografia i altres elements com imatges i requadres.

A la d’Històries Nacionals, podreu llegir en format curs, amb resums i capítols breus, introduccions a diferents espais geogràfics europeus.

Tot el que es recapta amb els llibres va destinat a l’Associació Històries d’Europa, amb l’objectiu de fer més llibres i mantenir la pàgina web.

Amb la col·lecció Històries nacionals facilitarem disposar en català de resums de la història d’Europa de la formació dels principals estats, des del seu origen fins a l’actualitat. L’objectiu és aconseguir disposar en la nostra llengua almenys d’una introducció bàsica general als conceptes històrics més bàsics a escala territorial.

Història de la societat és una col·lecció de difusió històrica des de la rigorositat i l’entreteniment. “Aproximant-se als petits mons de vida, les zones grises i els nínxols de vida quotidiana”(Jürgen Kocka) . No es tracta d’abandonar la història clàssica de palau, ni molt menys la visió global geoestratègica, sinó contar conceptes sovint complexos a partir de la concreció en esdeveniments populars en un intent d’anar més enllà de l’explicació acadèmica de les estructures.

Els nostres llibres els podeu demanar a qualsevol llibreria i us el portaran en uns dies. En algunes llibreries amigues els podeu trobar físicament, com a la Baldufa de Montblanc o La Tècnica de Sabadell. Si ens trobeu pel carrer, o en presentacions, també ens els podeu demanar.

I sempre els podeu adquirir a través de plataformes digitals. Els enllaços els teniu als llibres.

Per qualsevol dubte, encàrrec o suggeriment no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: info@historiesdeuropa.cat