Vista de la ciutat ducal de Montblanc des del Pla de Santa Barbara, amb Santa Maria en primer terme. Foto: Cèsar Sànchez
Vista de la ciutat ducal de Montblanc des del Pla de Santa Barbara, amb Santa Maria en primer terme. Foto: Cèsar Sànchez

Benvinguts al test d’història de Catalunya. Demostreu quan en sabeu en 30 preguntes. Podeu repetir tantes vegades com vulgueu, les preguntes canvien d’ordre igual que les respostes i en surten de noves. Si estàs registrat, el teu nom d’usuari apareixerà al llistat de classificació automàticament. Hi ha temps límit, més que res perquè no et vagis a buscar respostes a Internet, teniu 15 minuts. Recordeu: és per passar una bona estona!

Què saps de la història de Catalunya?

Qüestionari sobre la història de Catalunya. Què saps de la nostra història?

Taula de resultats: Què saps de la història de Catalunya?

maximum of 117 points
Pos. Name Entered on Punts Result
Table is loading
No data available
Article anteriorEls ibers, cara al mar
Proper articleLa “fake news” dels falsos diaris de Hitler
Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Difusor històric. Cofundador del portal "Històries d'Europa" l'any 2013 juntament amb Jordi Bonvehí. Administrador del portal digital d'història "ElPrincipat.cat". Autor dels llibres "Història de Catalunya"(2021), Coautor de "Pseudohistòria Contra Catalunya"(2020), Coautor de "Mentides de la Història"(2019) i "Històries de l'Esport" (2018).