L'anomenat falsament
L'anomenat falsament "Sarcòfag d'Alexandre", que es troba actualment al Museu d'Arqueologia d'Istambul.

El món clàssic ens acompanya com a cultura. No pot ser d’altra manera. En el seu coneixement, els textos, però també la tasca de l’arqueologia, han estat cabdals. És per això que avui us proposem que gaudir tot responent preguntes sobre l’arqueologia que estudia aquest període, un món que cada vegada mou més turisme tant per l’actual Europa com per tota la Mediterrània.

Us proposem que mireu quan sabeu de l’Arqueologia clàssica en 20 preguntes. No hi ha límit de temps, podeu repetir tantes vegades com vulgueu, les preguntes canvien l’ordre, així com surten de noves. Al final hi ha un rànquing dels millors resultats on pots deixar la teva puntuació (cal estar registrat) L’objectiu és passar-s’ho bé una estona! Ànims!

Arqueologia

Coneixements sobre arqueologia d’Europa

Article anteriorPhalasarna i el tsunami del segle IV aC
Proper articleJovanka Broz, la viuda i la unitat oblidada
Llicenciat en història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Arqueòleg i delienant. Veig en la fotografia un camp de gran interès patrimonial, i també estètic. Editor d'Històries d'Europa des del 2014.