El famós muntatge estil
El famós muntatge estil "posant" que il·lustra el fals inici de la invasió de Polònia. Foto: Bundesarchiv Bild 146-1979-056-18A, Polen, Schlagbaum, Deutsche Soldaten

Hi ha 30 preguntes sobre la Segona Guerra Mundial que abasten tot el món. No tens límit de temps per respondre i pots fer el test tantes vegades com vulguis. Les preguntes canvien i l’ordre de les respostes també. Si estàs registrat al final del test apareixerà la teva marca. Que vagi bé!

Segona Guerra Mundial

Què en saps de la Segona Guerra Mundial? És segurament un dels temes més tractats en divulgació d’història. Pràcticament sembla que tothom ho hagi de saber tot, batalla a batalla. Comprova si és veritat que realment saps prou com per considerar-te un expert!

Article anteriorMor practicant sexe el president Félix Faure
Proper articleEstaques contra vampirs de veritat
Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Difusor històric. Cofundador del portal "Històries d'Europa" l'any 2013 juntament amb Jordi Bonvehí. Administrador del portal digital d'història "ElPrincipat.cat". Autor dels llibres "Història de Catalunya"(2021), Coautor de "Pseudohistòria Contra Catalunya"(2020), Coautor de "Mentides de la Història"(2019) i "Històries de l'Esport" (2018).