Aquesta vegada tenim un anacronisme com una catedral, com és el parlar d’Itàlia, estat creat el 1861, ja des de l’època romana. Però ja ens entenem. Tot sigui per passar una  bona estona. Aquesta vegada, com en el cas de França, no hi ha temps. El test és de 20 preguntes i podeu repetir-lo tantes vegades com cagui fins que les encerteu totes. Les preguntes canvien i les respostes canvien d’ordre. Al final si esteu registrats sortirà el posicionament amb el vostre resultat.

Que us ho passeu bé!

Què saps de la història d'Itàlia?

Què saps de la història d’Itàlia? 20 preguntes senzilles sobre el més bàsic de la història de la península itàlica.

Article anteriorLa son al cau dels pirates
Proper articleBiblioteca Digital Valenciana
Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Difusor històric. Cofundador del portal "Històries d'Europa" l'any 2013 juntament amb Jordi Bonvehí. Administrador del portal digital d'història "ElPrincipat.cat". Autor dels llibres "Història de Catalunya"(2021), Coautor de "Pseudohistòria Contra Catalunya"(2020), Coautor de "Mentides de la Història"(2019) i "Històries de l'Esport" (2018).