Test sobre la història de França. Hi ha 20 preguntes tipus test amb quatre respostes possibles de les quals només hi ha una de correcta. Podeu repetir tants cops com vulgueu. Premeu “Comença el test” per començar i que us passeu bé!

Què saps de la història de França

Què saps de la història de França?

Article anteriorCom els castellans van fulminar el regne de Lleó
Proper articleBall fins a la mort a Alsàcia
Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Difusor històric. Cofundador del portal "Històries d'Europa" l'any 2013 juntament amb Jordi Bonvehí. Administrador del portal digital d'història "ElPrincipat.cat". Autor dels llibres "Història de Catalunya"(2021), Coautor de "Pseudohistòria Contra Catalunya"(2020), Coautor de "Mentides de la Història"(2019) i "Històries de l'Esport" (2018).