Tercer lliurament dels tests sobre coneixements d’història. Com sempre, teniu tres minuts, podeu repetir tant com vulgueu. Les preguntes canvien i les respostes alteren l’ordre. Si estàs registrat a WordPress, el teu nom d’usuari apareixerà a sota en els rècords. Però recorda que l’important és passar una bona estona!

Què saps de la història d'Anglaterra?

A veure quan saps de la historia d’Anglaterra. Igual et sorprens!

Taula de resultats: Què saps de la història d'Anglaterra?

maximum of 20 points
Pos. Name Entered on Punts Result
Table is loading
No data available
Article anteriorEsparta (III). L’avanç de la falange
Proper articleMatthias Sindelar, el Mozart del futbol
Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Difusor històric. Cofundador del portal "Històries d'Europa" l'any 2013 juntament amb Jordi Bonvehí. Administrador del portal digital d'història "ElPrincipat.cat". Autor dels llibres "Història de Catalunya"(2021), Coautor de "Pseudohistòria Contra Catalunya"(2020), Coautor de "Mentides de la Història"(2019) i "Històries de l'Esport" (2018).