Què saps de la història d’Alemanya?

0
817
La bandera de Prússia, estat model de reaccionarisme conservador. Amb el típic predomini del color blanc i l’àliga dels Hohenzollern.

Ja podeu mesurar els vostres coneixements sobre la història d’Alemanya. Podeu repetir tants cops com vulgueu. Les preguntes i l’ordre de les respostes canvia. No hi ha temps per completar-lo i al final podeu deixar el vostre nom al rànquing, però cal estar registrat. Al final podeu veure les respostes correctes i algun petit comentari. Sort i passar-ho bé!

Què saps de la història d'Alemanya?

El test per determinar què saps sobre la història d’Alemanya

Article anteriorMagribins pel-roigs i amb ulls blaus?
Proper articleL’enigmàtic poblat de Biskupin
Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Difusor històric. Cofundador del portal "Històries d'Europa" l'any 2013 juntament amb Jordi Bonvehí. Administrador del portal digital d'història "ElPrincipat.cat". Autor dels llibres "Història de Catalunya"(2021), Coautor de "Pseudohistòria Contra Catalunya"(2020), Coautor de "Mentides de la Història"(2019) i "Històries de l'Esport" (2018).