Millors webs d'història
Millors webs d'història

De vegades és difícil trobar pàgines d’història, fins que trobes un repositori com Best History Sites, on podem trobar classificades fins a 1.200 webs de totes les temàtiques possibles.

Segueixen una estructura anglosaxona de la cronologia. Els bloc que tenen són: recursos generals, història antiga/ bíblica, història d’Amèrica (com no), història d’Europa, història moderna, història militar, història oral i història de l’art. La moderna és el que nosaltres anomenaríem aquí contemporània (segles XIX i XX), A “early Europe” podem trobar el que aquí anomenaríem història moderna, i dins l’apartat d’Europa tenim l’època medieval.

La pàgina web no té secrets, és com molt feta artesanal. Segons informen a la seva web la porten de forma voluntària tres persones: un comunicador en noves tecnologies, un investigador i un professor, segurament per això demanen paciència si algú els suggereix un web a l’hora de revisar-lo.

El web ha rebut diversos premis, però realment trobar-li millores és relativament fàcil. Un cop dit que és una feinada impressionant, cal dir que costa poc implementar un element tipus “últimes incorporacions”, prèvies d’últimes entrades de webs classificats i, cal dir, per què no, webs en idiomes que no siguin l’anglès. En disseny, podrien fer petites captures de les pàgines, i fer els menús desplegables, d’entre altres. A més, cal manteniment d’alguns enllaços.

Doncs apa, a veure si trobeu alguna web curiosa i ens la passeu. Per cert, que podeu intentar recomanar-nos, a veure si cau!

Deixa aquí el teu comentari

Loading Facebook Comments ...