La web Executed Today és ideal per començar a fer-se un llibre de l’estil “el dia que vas néixer”. És un blog immens, que endreça cronològicament les execucions en llarg de la història en forma d’efemèrides i inclou una mini biografia de l’executat. A sota de cada entrada hi trobareu, si n’hi ha, enllaços a més execucions que es produïssin el mateix dia d’altres anys.

Per navegar, si d’entrada no apareix, cliqueu sobre l’encapçalament de l’article que hi hagi i sortirà a sobre un endarrere i endavant, dia per dia. El més fàcil és cercar a la barra lateral dreta, per mesos, que carregarà a la mateixa pàgina totes les entrades d’un mes. Però si seleccioneu mesos dels diferents anys en que s’hi han fet entrades, veureu que són diferents. Això passa perquè el calendari està endreçat per entrades (en format blog), pel que no es pot cercar per anys. Una llàstima.

Per últim podeu cercar pel típic “search”, però si li introduïu un any, els resultats no són gens fiables. Per als morbosos totals, el més impressionant és cercar pel munt de formes d’execució que existeixen. Hi ha un menú desplegable i tot. Al blog s’hi poden fer comentaris i de vegades n’hi ha d’interessant i tot, que aporten més informació o enllaços a documents rellevants.

La llàstima és que no sigui una base de dades, sinó un blog. El pitjor de tot és que, estranyament, malgrat ser un wordpress, no és responsive, pel que fa de molt mala consulta als dispositius mòbils.

Deixa aquí el teu comentari

Loading Facebook Comments ...