Wagony kupione z Halle w 1997 r. Fotografia: https://www.wikiwand.com/

Hi ha ciutats europees amb una història molt convulsa que, al llarg de la història, han canviat de nom per diversos motius, generalment la conquesta per part d’alguna potència. Us proposem a veure si sou capaços de relacionar els noms històrics amb els actuals.

Tens tres minuts per respondre, pots saltar a la següent si una no la saps i pots repetir el test tantes vegades com vulguis. Com sempre, s’accepten comentaris i suggeriments només recordeu que heu d’estar registrats per poder comentar. Prem a “Comença el test” per començar. Que us ho passeu bé!

Ciutats europees i els seus noms a la història

Força ciutats europees han canviat el seu nom històric, el que de vegades porta a confusió. Per uns esdeveniment es fa servir una forma i per d’altres l’actual. Us posem 10 exemples i us proposem que els relacioneu.