Benvolguts seguidors d’Històries d’Europa, hem arribat a les nostres primeres vacances i tot i que les gaudirem, no penseu que us deixarem sense històries durant l’agost. Les deixem programades, això sí, sigueu indulgents si feu alguna pregunta o un comentari i no responem “al moment” com ens agrada fer! ;D Aquest interval, també ens servirà per carregar piles i nous coneixements que esperem compartir amb tots vosaltres.

Esperem que gaudiu molt d’aquests dies, al setembre ens esperen emocions de les fortes com a societat i fins al novembre serà un no parar . Pel que fa a nosaltres, esperem poder oferir-vos novetats importants també després de vacances. Des d’Històries d’Europa estarem amatents per oferir-vos coses del nostre continent i seguir els esdeveniments i la cultura d’altres projectes 2.0, amb la vostra col·laboració.

I no ho oblideu: si aquest estiu aneu per Europa i teniu alguna Història que voleu que expliquem, o la voleu escriure vosaltres: animeu-vos! Esperem les vostres aportacions!

BONES VACANCES A TOTHOM!

Cèsar, Jordi i Eugeni

Article anteriorEl rei mercenari Joan I de Luxemburg
Proper articleEls capellans que odiaven els jueus
Històries d'Europa som Cèsar Sànchez, Jordi Bonvehí i Eugeni Junyent, creadors i administradors del web i autors dels llibres.